De Hypotheekshop in de buurt (350×350)

De KNVB is voornemens veranderingen door te voeren binnen het ‘pupillenvoetbal’ vanaf het volgend seizoen 2017/2018. Dit heeft grote consequenties voor clubs als Smitshoek en Barendrecht. De wedstrijdvormen, zoals we die nu kennen, zullen voor de leeftijdscategorieën Mini-F (O6), O9, O11 en de 1e-jaars O13 waarschijnlijk gaan veranderen. De KNVB heeft binnen de verschillende regio’s presentaties en workshops georganiseerd om dit met afgevaardigden van de amateur verenigingen te bespreken en verder uit te werken. VV Smitshoek is ook aanwezig geweest bij een aantal van deze workshops en bijeenkomsten.

Naar aanleiding van deze aangekondigde veranderingen heeft Smitshoek een werkgroep samengesteld met als doel te onderzoeken wat dit zou betekenen voor de vereniging en de jeugdspelers binnen deze leeftijdscategorieën. Om het allemaal te ervaren heeft Smitshoek begin november zelfs een pilot gedraaid in deze nieuwe opzet.

De Barendrechtse voetbalclub wil alle trainers, leiders, ouders en geïnteresseerden van deze leeftijdscategorieën op deze informatiebijeenkomst graag informeren over de mogelijke veranderingen binnen het totale pupillenvoetbal en een terugkoppeling geven over de pilot die we hebben gedaan. Tevens zullen er op deze informatiebijeenkomst ook een aantal andere actuele onderwerpen gepresenteerd worden, zoals bijvoorbeeld het ‘rubber granulaat’ en de nieuwsberichten hieromtrent.

Smitshoek hoopt u te mogen verwelkomen op maandagavond 9 januari om 19:30 in het Jeugdhonk.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!