Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De vrouwen van 4Consult/Binnenland hebben de laatste wedstrijd voor de interlandbreak goed afgesloten. In de eigen sporthal De Driesprong werd Lekdetec.nl met 65-58 aan de kant gezet. Door de zege en door het verlies van Solar-systemen Grasshoppers gaat 4Consult/Binnenland weer aan de leiding van de Vrouwen Basketball League. De thuisploeg had bij rust een voorsprong van 32-29 en bouwde die voorsprong gedurende de tweede helft verder uit zonder echt heel veel problemen te kennen. Coach Joost van Rangelrooy (foto) was ondanks de winst niet echt tevreden want zijn ploeg liet te veel kansen liggen om het verschil veel groter te maken en bood de tegenstander te veel open schotkansen. Hieraan kan hij de aankomende periode rustig werken aangezien het aankomend weekend de competitie stilligt in verband met de EK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands team.