Polmai, al 50 jaar specialist in brandblusapparatuur door geheel Nederland, heeft de vandaag volop de landelijk media gehaald. Eigenaar Pim Poppeliers werd vanochtend geinterviewd door Edwin Evers van Radio 538 en later op de dag verscheen er ook een verhaal over de Barendrechtse ondernemer in het AD.

Pim Poppeliers staat in de belangstelling vanwege een uniek contract dat hij in de wacht heeft gesleept. ‘Wij zijn nu exclusief leverancier van Feyenoord-brandblussers,’ vertelde Polmai-eigenaar Pim Poppeliers al eerder tegen het Barendrechts Dagblad. Uiteraard heeft Polmai, zelf gekwalificeerd bedrijf met vakbekwaam personeel, alle blussers laten keuren en zijn alle producten gecertificeerd.

Pim Poppeliers: ‘Als Feyenoordfan in hart en nieren ben ik apetrots op het contract. Elke blusser voldoet aan alle voorwaarden en wordt geleverd met een controlesticker. De goedkoopste zijn 2 en 3 tientjes, handig voor in de auto of bij de caravan of tent. Brandblussers geven een extra gevoel van veiligheid.’