Barendrecht onderuit in oefenduel

5 September 2018, 19:38 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het eerste elftal van BVV Barendrecht heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen SHO verloren. Op sportpark De Bongerd was de ploeg uit Oud-Beijerland met 4-2 te sterk voor Barendrecht.

Ten opzichte van de competitieduels die Barendrecht tot nu toe afwerkte, bestond de basiself van de rood/witten uit veel andere spelers. Anthony Biekman, die vorige week werd toegevoegd aan de selectie, speelde een helft mee. Desalniettemin nam SHO in de eerste helft al een ruime voorsprong: door doelpunten van Pieters, Breevaard en nogmaals Pieters was het na een halfuur al 0-3 op De Bongerd.

Vlak na de rust scoorde Both de 0-4 voor SHO. Pas daarna deed Barendrecht wat terug: rond het uur zorgde Yorik van Deelen voor de 1-4, vlak voor tijd scoorde Rowendley Martijn de 2-4. Dat was tevens de eindstand.