Barendrecht in actie voor Rijnmond Cup

5 November 2018, 20:48 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Zaterdagderdeklasser Wieldrecht is dinsdagavond de tegenstander van BVV Barendrecht. De rood/witten treffen de Dordtenaren in de eerste ronde van het toernooi om de Voetbal Rijnmond Cup.

Wieldrecht is het seizoen goed begonnen en bezet na zeven wedstrijden die tweede plaats op de ranglijst van de derde klasse B. De ploeg moet alleen Prinsenland nog voor zich dulden. De laatste vier wedstrijden eindigden in een overwinning voor Wieldrecht, dat in die vier duels bovendien vijftien keer tot scoren kwam.

Barendrecht is als Tweede Divisionist uiteraard favoriet voor de ontmoeting met Wieldrecht. In 2016 won Barendrecht het grootste regiotoernooi van Nederland immers nog. Toch hebben de Bongerdbewoners ten opzichte van vorig jaar nog iets recht te zetten; toen was RVVH in de eerste ronde te sterk voor de rood/witten, waardoor het toernooi voor Barendrecht toen al na één ronde voorbij was. De ontmoeting tegen Wieldrecht begint dinsdagavond om 20.00 uur op het sportpark van Wieldrecht in Dordrecht.