Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het vlaggenschip van BVV Barendrecht heeft dinsdagavond een fraai resultaat geboekt in een oefenwedstrijd. De profs van Fortuna Sittard werden op sportpark De Bongerd op een 2-2 gelijkspel gehouden.

Barendrecht kwam knap terug van een 0-2 achterstand die het in de eerste helft opliep. Amadou Ciss zette de Limburgers na een kwartier op voorsprong (0-1), voormalig BVV’er Finn Stokkers  verdubbelde na een half uur de marge (0-2). Fortuna stond toen al wel met tien man na een rode kaart voor Ramirez. Nog voor rust kwam Barendrecht terug in de wedstrijd toen aanvoerder Danny Monster de 1-2 binnen schoot.

In de tweede helft ging Barendrecht op zoek naar de gelijkmaker, die twintig minuten voor tijd viel: debutant Rowendly Martijn maakte zijn eerste treffer voor de rood/witten (2-2). Barendrecht overleefde een slotoffensief van Fortuna Sittard en boekte daarmee een knappe remise tegen de Eredivisionist.