Delta Makelaars (350×350)

Op dinsdagmiddag 17 oktober organiseert Natuurvereniging Eiland IJsselmonde een avontuurlijke struintocht voor tieners tot 15 jaar door de Carnisse Grienden en langs de Oude Maas. Een tocht waarbij je van alles zult ontdekken en we je heel vrij laten: “We moeten je nog net in de modder kunnen zien vallen”. Onderweg word je uitgedaagd om zelf oplossingen te bedenken voor situaties die bij het struinen wel voor kunnen komen. Niks geen schools gedoe dus, geen meesters en juffen. Kom op zeg, we hebben vakantie! Nee, gewoon lekker struinen en daarbij op een leuke manier wat van de natuur opsteken met ervaren avonturiers. Onderga het echte struingevoel!


Het avontuur begint op dinsdagmiddag 17 oktober om 13:00 bovenop de Uitzichtheuvel langs de Oude Maas en duurt uiterlijk tot 16:00 uur. Trek warme kleren en schoenen aan die tegen een stootje kunnen. Neem ook een klein rugzakje mee met een flesje water en een reep of koek. Misschien zijn handschoenen en een muts ook wel handig. Bij regen gaat de tocht natuurlijk gewoon door. Je fiets kun je veilig kwijt op de parkeerplaats van padvindershonk FN12 /b.s.o.‘Wiedewei’ (tegenover de ingang van de hockey). Eventueel kun je je laten afzetten op de parkeerplaats van de Carnisse Grienden. Het eindpunt van de struintocht is de parkeerplaats van FN12/b.s.o.‘Wiedewei’. Daar kun je je ook laten ophalen.

Durf jij het aan?
Je kunt gratis mee. Geef je online op via https://www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/stoere-struintocht/ of 06-14584207. (vermeld je naam en leeftijd en telefoonnummer van thuis)
Deelname is beperkt, dus meld je snel aan.

Meer info: www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/ en www.ark.eu/ijsselmonde


Foto: ARK Elma Duijndam


Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!