VVD Barendrecht – Gemeenteraadsverkiezingen 2018

André Fijan heeft zich gespecialiseerd in geld besparen. Naast een groot aantal financiële studies heeft hij zijn kennis opgedaan als financieel specialist in het bedrijfsleven en als financieel adviseur bij een groot aantal lokale Rekenkamers. Zijn financiële kennis en inzichten past hij ook in het dagelijks leven toe. Hierover vertelt hij op woensdag 18 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in Bibliotheek Het Kruispunt in Barendrecht.

Hij is als geen ander in staat om alles uit zijn geld te halen. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn zo min mogelijk te verspillen en zo veel mogelijk slim in te kopen. Door zijn nuchtere levensstijl en langere termijn visie is André Fijan in staat om samen met zijn gezin een financieel gezond leven te leiden. Hierbij staan gezondheid en duurzaamheid centraal.

In 2010 besloot André om al zijn kennis op het internet te delen via zijn website www.zobespaarjegeld.nl. In 2016 volgde zijn boek met de titel Zo bespaar je geld. Inmiddels weten jaarlijks honderdduizenden mensen hun voordeel te doen met zijn besparingstips.
Kun jij ook wel wat handige tips gebruiken? Meld je snel aan!

Praktische informatie:
Datum: woensdag 18 oktober
Tijd: 19:30 – 21.30 uur
Locatie: Bibliotheek Het Kruispunt
Toegang: Gratis | aanmelden via de website of aan de balie

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!