Wolkenvelden en enkele buien

mainImage
Wolkenvelden en enkele buien

Vanochtend is het overwegend bewolkt met zo nu en dan een lichte regenbui. Vooral in het noordoosten is plaatselijk de zon even te zien. Dat meldt WeerOnline.

Vanmiddag blijven we te maken houden met veel wolkenvelden en zo nu en dan een bui. In het uiterste oosten van Brabant, Gelderland en Overijssel is de kans op een bui kleiner en in Limburg blijft het waarschijnlijk droog. Lokaal kan de zon schijnen. Het wordt 13-14 graden in de kustgebieden en 15-16 graden wat verder landinwaarts. In het zuidoosten en in de Achterhoek kan het lokaal 17 graden worden. Er staat een matige zuidwestenwind.

Vanavond komen vooral in de noordelijke provincies nog enkele buien voor. In het midden en zuidwesten wordt het vrij snel droog. Later op de avond verdwijnen de laatste buien en komen steeds meer opklaringen voor. Op verschillende plaatsen valt de wind weg en lokaal kunnen mistbanken ontstaan. Komende nacht zijn er heldere perioden met verspreid over het land mistbanken. De temperatuur daalt naar 5 tot 8 graden. In de loop van de nach


Foto: Digitaal Dagblad