Winkeliers Middenbaan steunen Barendrechters in Actie

mainImage
Winkeliers Middenbaan steunen Barendrechters in Actie

Niet alleen vele particulieren hebben op de eerste inzameldag van Barendrechters in Actie producten ingeleverd. Ook diverse winkeliers op de Middenbaan doen een duit in het zakje. Claudius, Natuurlijk Thuis, Pearle, The Read Shop, Wesdijk, Smit Mode, Gabees Fotografie en Surprise hebben allen een flinke bijdrage gedaan in producten ten behoeve van de actieweek.
KijkopWelzijn, Present Barendrecht, de Barendrechtse Uitdaging en Het Kruispunt slaan in deze week de handen ineen tijdens Barendrechters in Actie. Bedrijven, verenigingen en inwoners kunnen producten komen inleveren waarmee kerstpakketten voor minima-gezinnen uit Barendrecht worden gemaakt. Deze pakketten worden in de week voor Kerst verspreid onder gezinnen van onder meer de Voedselbank, schulphulp-gezinnen van KijkopWelzijn, Stichting Pipa en andere goede doelen uit Barendrecht.

Van 11 tot en met 15 december kan men (nieuwe) producten inleveren op drie locaties. Van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur bij het kantoor van KijkopWelzijn aan de Binnenlandse Baan 30 (zaterdag gesloten) en ’s avonds (ook op zaterdag 15 december) van 18.30 tot 20.30 uur in de foyer van Het Kruispunt aan de Middenbaan 111. In Carnisselande kan men producten inleveren bij de winkel van Humanitas aan het Middeldijkerplein 148. Dit inzamelpunt is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

In verband met hygiëneregels kunnen alleen nieuwe, dichte en houdbare producten worden geaccepteerd. Denk aan shampoo, pasta, verzorgingsproducten, kaarsen, olie, kerstversiering, wasmiddel, koffie en thee, blikgroenten, houdbaar broodbeleg (pasta / hagelslag / pindakaas), frisdrank, chocolade, chips, rijst, koek etc.

Ook bedrijven en organisaties mogen producten doneren. Op www.barendrechtersinactie.nl is alle informatie te vinden voor particulieren en bedrijven. Zij zijn van harte welkom om contact op te nemen voor meer informatie.

Meer informatie over Barendrechters in Actie is te vinden op www.barendrechtersinactie.nl. Kom producten inleveren en geef Barendrechters die het nodig hebben een steuntje in de rug!


Foto: Digitaal Dagblad