Wethouder Tanja de Jonge nodigt u uit

mainImage
Wethouder Tanja de Jonge nodigt u uit

De start van het nieuwe cultureel seizoen in Het Kruispunt in Barendrecht belooft één groot feest te worden. Daar is de gemeente Barendrecht trots op en daarom nodigt wethouder Tanja de Jonge (met cultuur in haar portefeuille) u uit om hierbij aanwezig te zijn. De dag begint om 11.00 uur, dan geeft Tanja de Jonge het officiële startschot. Tot 17.00 uur kunnen Barendrechtse cultuurliefhebbers hun lol op. Cabaret, zang, dans, fanfare en voorproefjes van theater het Kruispunt.

Tanja de Jonge: “Onze gemeente heeft veel te bieden op cultureel gebied. Natuurlijk het Kruispunt. Een plek waar mensen van binnen en buiten Barendrecht graag komen. Maar cultuur is meer dan theater. We kennen in Barendrecht een uitgebreid verenigingsleven waar jong en oud blij van wordt. Ik vind het mooi te zien dat al deze verschillende partijen samenkomen bij de start van het cultureel seizoen. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om 1 september met elkaar het seizoen feestelijk te openen. Ik ben er ook. Tot dan!”

De culturele uitmarkt vindt plaats op zaterdag 1 september van 11.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis. Volledig programma: www.hetkruispunt.nl/ opening.

 


| Foto: Digitaal Dagblad.