Wethouder Roopram gaat op wijkschouw

mainImage
Wethouder Roopram gaat op wijkschouw

Wethouder Reshma Roopram gaat donderdag op wijkschouw in de wijk Paddewei. Tijdens de wandeling bekijkt zij of verbetering van het onderhoud in de openbare ruimte noodzakelijk is. Wijkbewoners zijn van harte welkom om mee te lopen en de wethouder te informeren over plaatsen waar het onderhoud beter zou kunnen.

Reshma Roopram begint haar wijkschouw vanaf 19.00 uur voor restaurant Mikaku, Paddeweg 29. Wijkbewoners kunnen hier verzamelen om mee te lopen. De wijkschouw duurt een uur.

De andere wethouders lopen eveneens een schouw in de wijk waarvan zij wijkwethouder zijn. De data voor deze wijkschouwen zijn als volgt:
Op woensdag 26 september is de wijkschouw in de wijk Vrijheidsakker met wethouder Nico Bults, om 19:00 uur vanaf obs De Driehoek aan de Berlijnakker.
Op donderdag 27 september is de wijkschouw in de wijk Lagewei en Vrouwenpolder met wethouder Arnoud Proos, om 19:00 uur (startpunt wordt nog bekend gemaakt).
Op donderdag 4 oktober is de wijkschouw in de wijk Noord en Binnenland met wethouder Peter Luijendijk, om 19:00 uur vanaf MFA Kruidentuin.
Op dinsdag 9 oktober is de wijkschouw in de wijk Havenkwartier met wethouder Tanja de Jonge, om 19:00 uur vanaf gebouw Humanitas aan het Middeldijkerplein.


| Foto: Digitaal Dagblad