Weekeinde uitermate zonnig, 25 graden!

mainImage
Weekeinde uitermate zonnig, 25 graden!

Het is vandaag in Barendrecht zonnig en wordt het maximaal 25 graden. Er staat een zwakke tot matige oostelijke wind kracht 2 a 3 Bft, in de middag draait de wind meer naar noordelijke richtingen. Morgen is het ook nog zonnig met een maximum temperatuur die rond de 24 graden ligt. De wind is dan noordelijk en zwak tot matig kracht 2 a 3 Bft.

Op maandag is er meer hoge bewolking in Barendrecht en wordt de zon zo nu en dan afgeschermd. In de middag is de bewolking wat dikker en heeft de zon het wat moeilijker om door de bewolking heen te komen. In de middag is er ook een kleine kans op wat hele lichte neerslag, deze zal nauwelijks merkbaar zijn. De maximum temperatuur ligt dan rond de 23 graden. In de middag zakt het kwik heel langzaam naar 22 graden. De wind is noordelijk in de ochtend kracht 2 a 3 Bft, in de middag tijdelijk kracht 4 Bft.

Op dinsdag en woensdag zijn er nog wolkenvelden, met op dinsdagmiddag mogelijk nog wat hele lichte regen, veel zal het niet voorstellen. De maximum temperatuur ligt op dinsdag rond de 20 graden en op woensdag rond de 22 graden Na woensdag tot aan het volgende weekeind lijkt het erop dat het weer zonniger gaat worden met maximum temperaturen rond de 24 graden. Er staat in het algemeen weinig wind. Pas na volgend weekeinde neemt de kans op neerslag wel wat toe maar veel zal het nog niet zijn.

 


Foto: Digitaal Dagblad