Wecycle voor Hospice De Reiziger

mainImage
Wecycle voor Hospice De Reiziger

Wanneer u afgedankte en/of kapotte kleine elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inlevert, maakt Hospice De Reiziger kans op €1.000,-. Barendrecht moet hiervoor wel bij de 25 beste gemeenten eindigen. Barendrecht staat nu op de 47ste positie. Dus heeft u nog een oud broodrooster of kapotte spaarlamp liggen? Lever hem in en help het Hospice!

Wanneer u tot en met 31 augustus apparaten en lampen inlevert op het afvalaanbiedstation of een van de drie filialen van Afval loont, spaart u punten voor Hospice De Reiziger. Bovendien maakt u zelf kans op mooie prijzen. U vindt het afvalaanbiedstation aan de Londen 15 en de filialen van Afval loont aan Achterom 9 (centrum), Voordijk 273 (Opnieuw&Co) en op de kruising Hudighaven-Van der Vormhaven.

Hospice De Reiziger is voor een groot deel afhankelijk van vrijwilligers. Denk aan gastvrouwen en -heren, tuinonderhoud, koken voor de gasten en nog meer... Mocht het Hospice een cheque krijgen, dan willen zij die dan ook inzetten voor hun vrijwilligers. Bijvoorbeeld voor workshops of trainingen.


Foto: Digitaal Dagblad