Wandelen met een doel

mainImage
Wandelen met een doel

Wandelen is hot, het is goed voor je lichaam, je spijsvertering, je fitheid, sociale contacten, trainen voor een lange wandeling of vierdaagse, afslanken er even uit en genieten van de natuur.

Steeds meer kan het via een wekelijks sport- beweegmoment  bij een organisatie die wandelactiviteiten aanbiedt, of ga samen met anderen de buitenlucht in en werk - wandel aan je doelen. Met een duidelijk doel zal je eerder resultaat hebben en nog meer plezier in het bewegen- wandelen krijgen.

Wandelen is meer dan de ene voet voor de ander zetten. Via allround wandelsport trainers – coaches is het mogelijk effectiever te wandelen, anderen wandelsporten te beoefenen zoals sportief wandelen, nordic walking met wandel gerelateerde oefeningen die meer geven dan de ene voet voor de ander te zetten.  Maar het doel en het volhouden bepaal de wandelaar, de trainer – coach kan je helpen en zorgen dat je je doelen behaald.

Via stichting SPAL is het mogelijk om op dinsdag – woensdag – donderdag en zondag onder leiding van alllround wandelsporttrainers met een wandel gerelateerde activiteit mee te doen en te ontdekken hoe fijn en actief wandelen is.

De SPAL wandelactiviteiten vinden plaats rondom het JCA centrum aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal, nabij jachthaven Rhoon en op dinsdagavond in Barendrecht

Meer informatie  Aad Wijntjes  tel. 06-46226208   of  www.sportbalans.nl


Foto: Digitaal Dagblad