Waarderingsoorkonde voor Present

mainImage
Waarderingsoorkonde voor Present

Op maandag 3 september ontving Stichting Present Barendrecht tijdens haar jubileumavond een Barendrechtse Waarderingsoorkonde uit handen van burgemeester Van Belzen. De nieuwe voorzitter Petra Teunissen nam samen met Pia van Dalen de oorkonde in ontvangst. De stichting ontving deze gemeentelijke onderscheiding ter ere van haar 10-jarig bestaan en de belangrijke waarde die de stichting heeft voor de Barendrechtse samenleving.

Een High Tea op het erf bij de Kleine Duiker, voor moeders die in begeleding zijn bij Vivenz. 55 ‘achtste groepers’ die meededen aan de Handen uit de mouwen-dag. Drie vrijwilligers die een verwilderde tuin opknapten van iemand die het zelf niet meer voor elkaar kreeg. Twee zusjes die verrast werden met prachtige meidenslaapkamer. Een groep vrijwilligers die iemand hielp verhuizen naar een aangepaste woning. Bedrijfsmedewerkers die bewoners van Zorggroep De Toekomst een mooie dag gaven. Allemaal voorbeelden van prachtige projecten die de af- gelopen jaren mogelijk zijn gemaakt door Stichting Present Barendrecht.

Dankzij de inzet van alle vrijwilligers en het uitgebreide netwerk van Present, heeft de stichting de afgelopen 10 jaar ruim 1000 projecten kunnen organiseren. En daarmee nog veel meer mensen kunnen helpen. Of dat nu was met een schoon huis, persoonlijke aandacht, een leuke dag, een opgeknapte tuin of mooie meidenkamer. Stuk voor stuk zijn het waardevolle projecten waarmee de vrijwilligers écht verschil maakten in iemands leven.

 


Foto: Digitaal Dagblad