Barendrechts Dagblad | Vrouwennetwerk ViZi veilt Barendrechtse wensen

Vrouwennetwerk ViZi veilt Barendrechtse wensen

mainImage
Vrouwennetwerk ViZi veilt Barendrechtse wensen

Elk jaar zetten de ondernemende vrouwen van netwerk ViZi zich in voor een goed doel. Dit jaar vervult ViZi op 17 mei, samen met de Barendrechtse Uitdaging, de wensen die bewoners van Laurens Borgstede in een speciale wensboom kunnen hangen.

De wensboom is donderdag 19 april door een aantal ViZi-vrouwen en Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging opgezet. Na een praatje met de bewoners werden al direct de eerste wensen in de boom gehangen. Sommige mensen moesten nog even nadenken over wat ze graag zouden willen, anderen wisten het meteen. ‘Terug naar mijn oude buurtje/wijkje’ bleek bij meerdere mensen hoog op het verlanglijstje te staan. Andere zaken die al op de kaartjes staan zijn ondermeer een dagje naar Blijdorp in Rotterdam, een kopje koffie drinken, een massage of heel simpel het lakken van nagels.

Op 17 mei komen de vrouwen van ViZi samen om tijdens een feestelijke middag de wensen uit de boom te halen en te veilen. De vrouwen bieden op de wens die zij in vervulling willen laten gaan en bespreken met de indiener daarvan hoe dat zal gebeuren.
De middag in Laurens Borgstede aan de Marjoleinlaan 43 in Barendrecht begint om 2 uur met koffie en thee. Na de veiling is er tijd voor een gezellige borrel en vooral ook een praatje met de bewoners. Want dat is net zo belangrijk als het vervullen van wensen.

Fotograaf: Wilma Helder


Foto: Digitaal Dagblad