Vrouwennetwerk ViZi: avondje Annemarie van Gaal

mainImage
Vrouwennetwerk ViZi: avondje Annemarie van Gaal

Het laatste evenement van 2018 van het Barendrechtse Vrouwennetwerk ViZi is letterlijk het klapstuk van een succesvol jaar met het thema ‘Gezonde Ambitie’. Zakenvrouw en ondernemer Annemarie van Gaal is deze avond de gastspreker en vertelt haar persoonlijke verhaal over succes en gezonde ambitie. Het verhaal van Annemariezal zeker niet zonder bevlogenheid, humor en zelfspot zijn. Want als geen ander weet Annemarie haar publiek te boeien en gepassioneerd te spreken over alle aspecten van het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie altijd een grote rol spelen. Twee zaken waar ViZi ook voor staat!

De ondernemerscarrière van Annemarie van Gaal begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf.
In Nederland is ze vooral bekend geworden door haar boeken en tv-optredens waarin ze inzette voor bewustwording in financiële zaken. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen.

ViZi is een netwerk voor ambitieuze vrouwelijke professionals in de regio BAR en Hoekse Waard. Je vindt er inspiratie, kennis, gelijkgestemden, gezellige en informatieve bijeenkomsten en mooie samenwerkingen. Kennismaken met ViZi? Meld je dan aan als introducée voor een van de bijeenkomsten. Kijk op de website www.netwerkvizi.nl of op de Facebookpagina https://www.facebook.com/netwerkvizi/voor meer informatie.

Het evenement op donderdag 22 november is zowel voor leden van ViZi als voor alle ondernemende vrouwen, zelfstandig of in loondienst, die eens willen kennismaken met het vrouwennetwerk.

Ontvangst om 19.00 uur.
Rond 19.30 uur een welkom en een tipje van de sluier voor 2019
20.00 uur: Annemarie van Gaal
21.00 uur: netwerken met een hapje/drankje
22.30 uur: afsluiting

Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam

Introducees betalen € 35,-- voor deze compleet verzorgde en bruisende avond.

Aanmelden kan hier: https://netwerkvizi.nl/vizi-events/


| Foto: Digitaal Dagblad