Middagen en -avonden bij Harmonievereniging

mainImage
Middagen en -avonden bij Harmonievereniging

Harmonievereniging Barendrecht organiseert ook dit jaar weer een aantal voorspeelmomenten waarbij familie, vrienden en belangstellenden van harte welkom zijn. Wil je in het nieuwe seizoen ook een instrument gaan bespelen en wil je bij voorkeur in een groep gaan spelen, kom dan bij één of meerdere dagen luisteren en instrumenten uitproberen in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht .

-Dinsdag 3 juli 16.45 uur koper, blokfluit en AMV leerlingen van Isabelle Roelofs BeginnersSlagwerkgroepVolwassenen en slagwerkleerlingen van Stijn Derwig, klarinet- en saxofoonleerlingen van Lidia Broere dwarsfluitleerlingen van Judith Geevers en aansluitend een concertje van jongerenorkest B’tween o.l.v. Johan Noothout (eindtijd 19.00 uur).
-Woensdag 4 juli 18.00- 19.30 uur klarinet- en saxofoonleerlingen van Emiel van der Heide
-Vrijdag 6 juli 19.00 uur koperleerlingen van Johan Noothout en slagwerkleerlingen van Martin de Greef aansluitend een concert van BeginnersOrkestVolwassenen afgewisseld met het AspirantenOrkest beide o.l.v. Johan Noothout.

Voor kinderen en volwassenen die na de zomervakantie ook een instrument willen gaan bespelen of als muzikant willen overstappen naar een ander instrument is na afloop van alle voorspeelmomenten gelegenheid om instrumenten uit te proberen o.l.v. gekwalificeerde docenten .

Speel je al een instrument en heb je belangstelling om bij de vereniging te komen spelen en/of wil je inlichtingen over optredens etc. mail dan ook naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl
of bel Maria Prooi 06-42412638.


Foto: Digitaal Dagblad