Voorbereidingen voor Avondvierdaagse gestart

mainImage
Voorbereidingen voor Avondvierdaagse gestart

Het bestuur van de Avondvierdaagse en het comité van Zwembad Inge de Bruijn zijn inmiddels druk bezig om zaken te regelen voor de komende avondvierdaagse. Van 11 tot en met 14 juni willen wij weer een prachtig feest neerzetten waar jong en oud van kan genieten.

Inmiddels zijn de scholen en groepen bij elkaar geweest voor een voorlichting, zeer nuttig omdat er heel veel mensen meelopen. Vanaf 1 mei gaan gaat het inschrijven van start. Het inschrijven kan op verschillende manieren. Bij het Zwembad Inge de Bruijn aan de Hamburg 200 in Barendrecht, de kosten zijn € 6,00.

Maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 20.30 uur en vrijdag tot en met zondag van 09.00 tot 14.00 uur, u ontvangt als extra een kaartje waarmee twee personen kunnen zwemmen voor de prijs van 1 persoon.

Via de website www.a4dbarendrecht.nl, kosten € 5,00. U kunt u inschrijven via het webformulier, als u de betaling via bankoverschrijving heeft gedaan ontvangt u per mail het inschrijvingsbewijs.

Ten slotte kunt u ook op de start avond tussen 18:00 en 18:30 uur inschrijven bij de tafel van de organisatie. U betaalt dan € 6,00.


| Foto: Digitaal Dagblad