Voedselbank zoekt nieuwe coördinator

mainImage
Voedselbank zoekt nieuwe coördinator

Helaas moeten we deze oproep weer plaatsen. Er was een nieuwe coördinator aangesteld sinds deze vacature in de krant stond. Maar helaas door onverwachte ziekte kan deze persoon hiermee toch niet verder gaan. Daarom vragen we graag opnieuw uw aandacht voor deze functie. Wie is de Voedselbank?

Voor ongeveer 90 gezinnen stelt de Voedselbank iedere week gelijkwaardige pakketten samen, afhankelijk van het gezinsformaat. Eén maal per week op vrijdag komen de klanten hun pakketten afhalen.

Door de week zijn de chauffeurs van de vrachtwagen van de Voedselbank druk aan het heen en weer rijden tussen diverse bedrijven op het bedrijventerrein en langs de supermarkten. Ook rijden ze naar verschillen omliggende voedselbanken, of komen deze met hun wagen naar de Barendrechtse Voedselbank met levensmiddelen. Deze spullen worden gesorteerd op houdbaarheidsdatum en conform opgeslagen in ons magazijn.

Dit rijden, sorteren en uitdelen wordt door een enthousiast team met vrijwilligers gedaan.

Onze huidige coördinator stopt in augustus met haar werkzaamheden bij de Voedselbank. Daarom wordt er druk naar een nieuwe organisator gezocht. Deze nieuwe coördinator:


  • Is accuraat

  • Kan goed met mensen omgaan

  • Is 2 dagen per week beschikbaar

  • Geeft leiding aan de dagelijkse werkzaamheden

  • Weet te organiseren


Lijkt het u fijn om zo iets te betekenen voor de gezinnen van de Voedselbank? We zien graag uw reactie, vragen of aanmelding op onderstaand mailadres:

secretaris@voedselbankbarendrecht.nl


Foto: Digitaal Dagblad