Vind je eigen verhaal voor meer regie over je leven

mainImage
Vind je eigen verhaal voor meer regie over je leven

De Barendrechtse coach Babs Mouton organiseert samen met Annette Barel op 30 oktober weer de succesvolle workshop Vind je eigen verhaal. In deze workshop ervaren de deelnemers hoe hun eigen verhaal hen vertelt waar ze goed in zijn, wat ze belangrijk vinden en waar ze energie van krijgen. Ze leren hoe ze dat verhaal kunnen gebruiken om hun toekomst naar hun hand te zetten. Onderdelen van de workshop zijn schilderen en schrijven.

Babs Mouton vertelt over de workshop: “De rode draad in al onze workshops zie je hier ook weer terug: hoe pak je (meer) regie op jouw eigen leven?Of dat nu werk, privé of je relatie is: je hebt altijd eigen keuzes die je kunt maken. Ook in Vind je eigen verhaal komt eigen keuzes (durven) maken terug.” Ze besluit: “De ervaring leert dat de kracht van de groep er altijd voor zorgt dat de deelnemers elkaar ook inspireren en stimuleren. Dat is elke keer weer heel mooi om mee te maken.”

De workshop Vind je eigen verhaal vindt plaats op dinsdagavond 30 oktober van 19 tot 22 uur aan de Bunsenstraat 18 in Dordrecht. De investering bedraagt 45 euro. Aanmelden kan via babs@verhalenvinder.com

Babs Mouton is coach en verhalenvinder. Ze organiseert workshops en trainingen op het gebied van zelfontplooiing, loopbaanontwikkeling en werkgeluk voor bedrijven en particulieren. Daarnaast coacht ze mensen met vragen als: hoe bewaak ik mijn grenzen, hoe ontdek ik wat ik écht wil met mijn leven en hoe stop ik met gedragspatronen die me belemmeren. Babs is tevens schrijfster van het gratis e-book Worden wie je bent, en bedenker van de Kanjeractie.


Foto: Digitaal Dagblad