Vacature: Mobility Centre zoekt diagnosetechnicus

mainImage
Vacature: Mobility Centre zoekt diagnosetechnicus

Persoonlijke omgang met klanten, een werkplaats die op niveau is met goed geoliede processen en dat in een sfeer waarin je je collegiaal gewaardeerd voelt. Diagnosetechnicus, ben je er klaar voor? Want jij zoekt ons.

Met jouw kennis en ervaring weet jij exact hoe moderne autotechniek in elkaar steekt. Doen zich bepaalde storingen voor, mechanisch of elektrisch, dan kom jij als automedicus al snel met de juiste diagnose. Aan de hand van jouw technische rapportage wordt de betreffende auto dan weer snel in topconditie gebracht door je collega’s. Fijne sfeer, up-to-date apparatuur, respect voor jou en de klant: je hebt je wens-job bijna gevonden!

Diagnosetechnicus, je hebt je job gevonden!

Wij belonen je met precies dat wat jij zoekt in jouw job!

Als gereedschap neem je je afgeronde opleiding Diagnosespecialist of MTS-Autotechniek mee. Zit ook de bevoegdheid APK Keurmeester in je bagage, dan zou dat extra fijn zijn. Als officieel Volvo-dealerbedrijf daagt Mobility Centre je steeds uit om jouw skills met Volvo-cursussen en -trainingen nog verder aan te scherpen. Wij belonen je met precies dat wat jij zoekt in jouw job!

Welkom bij Mobility Centre.

Getriggerd? Je waardeert bovendien het belang van respect voor elkaar en voor de klant/prospect, kom maar op, want jij zoekt ons en wij zoeken jou: gevonden!

Bondige brief/mail met je C.V. naar:
Mobility Centre
Ter attentie van Ans Kuipers
Postbus 229
2990 AE  Barendrecht

Mailen kan ook: akuipers@mobilitycentre.nl


| Foto: Digitaal Dagblad