Uitvoeringen kindercursussen bij CultuurLocaal

mainImage
Uitvoeringen kindercursussen bij CultuurLocaal

De kortlopende kindercursussen bij CultuurLocaal zijn populair. Meer dan 70 kinderen hebben de afgelopen 10 weken een instrument naar keuze kunnen uitproberen in de Baerne of in Carnisselande. Soms gebruikten ze daarbij een huurinstrument van CultuurLocaal. Op maandag 26 november en woensdag 28 november om 18:45 uur laten deze jonge muzikantjes horen wat ze in korte tijd hebben geleerd.

En dat is al heel wat, blijkt telkens weer bij deze halfjaarlijkse uitvoering. Ouders en grootouders staan in slagorde opgesteld om deze muzikale prestaties vast te leggen op foto of film. De kinderen hebben een keuze gemaakt uit een breed scala aan instrumenten en die komen allemaal langs op maandag óf op woensdag: viool, harp, fluit, keyboard, piano, gitaar. Maar ook zang en Dj’s komen aan bod.

Na afloop van de cursus kunnen de kinderen kiezen: gaan ze door met hetzelfde instrument, gaan ze iets anders proberen? De bijna 30 docenten van CultuurLocaal staan garant voor goede, leerzame en leuke lessen. Op 21 januari 2019 start een nieuwe serie kindercursussen.

De korte uitvoeringen op maandag 26 en woensdag 28 november vinden plaats in De BaerneZaal, Buitenlandse Baan 1, vanaf 18:45u. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.


Foto: Digitaal Dagblad