TV Barendrecht ‘Vereniging van het Jaar’

mainImage
TV Barendrecht ‘Vereniging van het Jaar’

Dit jaar vindt voor het eerst de verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ plaats. De verkiezing is een initiatief van de Rabobank met haar partners in sport en cultuur: NOC*NSF, LKCA en Kunstbende met als doel de kracht van sport- en cultuurverenigingen bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. In 71% van alle Nederlandse gemeenten deden verenigingen mee aan de verkiezing. TVBarendrecht is winnaar in de gemeente Barendrecht geworden op basis van het meeste aantal stemmen en de hoogste gemiddelde waardering. Het ingezonden verhaal van TV Barendrecht en van de andere winnende verenigingen is terug te lezen op www.verenigingvanhetjaar.nl.

Leon van der Wilk, voorzitter TVB, is trots op deze prijs: “Hij geeft aan te streven naar een vereniging die volop leeft en veel gezelligheid en activiteiten biedt voor alle leden. Hierbij is er aandacht voor alle niveaus en alle leeftijden. “ Om ook de doelgroep andere sporters tegemoet te komen heeft TVB een speciale actie. Voor slechts 50 euro kan men van juni tm augustus zomer lid worden. Zodoende kunnen ook de sporters waarvoor het zomerstop is gewoon een balletje slaan met mooi weer de tennis sport beoefenen. Voor meer info kunt u gaan naar www.tvbarendrecht.nl

Tom van Kuyk, Sponsorstrateeg Rabobank Nederland: ‘Natuurlijk willen wij als eerste de winnende verenigingen van harte feliciteren. Een mooie manier om het verenigingsverhaal binnen de gemeente in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen krijgen een steeds belangrijkere rol in de samenleving. We zien dat ze meer gaan samenwerken met andere clubs, een maatschappelijke rol innemen en druk zijn met thema’s als integratie en duurzaamheid. Verenigingen dragen bij aan een gezondere en sociale samenleving en dat mag gezien worden!”

 

 


| Foto: Digitaal Dagblad