Tussen Kunst en Kitsch komt deze kant op

mainImage
Tussen Kunst en Kitsch komt deze kant op

Wie wat antieks heeft staan en niet weet wat hij of zij hiermee aan moet, kan dit maar beter veiligstellen. Tussen Kunst en Kitch komt namelijk naar Schiedam en uw antieke spulletjes zijn meer dan welkom bij de taxateurs van het programma. Wellicht blijkt uw erfstuk wel een echte Van Gogh te zijn!

Maandag 28 januari neemt de AvroTros het programma op in Het Stedelijk Museum in Schiedam. Op deze dag schatten de taxateurs van het programma de waarde in van spullen die bezoekers meenemen.

Wat je echt niet mee moet nemen zijn horloges uit 1900, Maastrichts aardewerk en armbanden of kettingen van dubbeltjes en kwartjes. Daar zien de taxateurs zoveel van, dat de waarde van deze spullen laag ligt. Voor het aardewerk krijg je ongeveer 25 euro, dubbeltjes en kwartjes zijn helemaal niets meer waard zodra ze gesoldeerd worden.

De toegangsprijs bedraagt een schamele tien euro, maar met wat geluk valt dat te compenseren met de opbrengst van hetgeen u meebrengt. Frits Sissing zal net als voorheen het programma leiden.

Mensen die bij de opnames aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden via de website van AvroTros.


Foto: Digitaal Dagblad