Te koop: fraaie woonboerderij in Heerjansdam

mainImage
Te koop: fraaie woonboerderij in Heerjansdam

Te Koop: Monumentale woonboerderij met bijgebouwen, ondergrond, erg en tuin, gelegen op een kavel van 96322 M2 eigen grond. Deze prachtige woonboerderij, eerste steen gelegd in 1783, is in 1986 geheel gerenoveerd, waarbij tevens het gehele dak van het woongedeelte is vernieuwd. Het geheel is destijds goed geïsoleerd en verkeert dus bouwkundig in een uitstekende staat. Vrijwel alle woonvertrekken en slaapkamers bevinden zich momenteel op de begane grond, op de 1e verdieping 1 extra slaapkamer en een nog in te delen grote open beloopbare zolderruimte (ca. 12m x 12m).

In de deel is ruimte voor 19 paardenboxen en en hooizolder. Op de kavel staat een vrijstaande loods (25m x 40m) bouwjaar 1998, ingericht met stallen en paardenboxen. Het geheel is thans in gebruik als woonhuis met handel, in- en verkoop van sportpaarden, en trainingscentrum voor ruiters en eigenaren van sportpaarden.

Gelegen aan een rustige weg, met alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen, en natuur- en recreatiegebieden op korte afstand.

Klik hier voor prijs en meer informatie.


Foto: Digitaal Dagblad