Tapasexpert Lust ongekend populair

mainImage
Tapasexpert Lust ongekend populair

Tapasrestaurant Lust in Barendrecht van eigenaren Alex Wolf en Jasper Kolet blijft populair. ‘’Ons succes is te danken aan drie elementen’’, vertelt Jasper Kolet. ‘’Zowel de kwaliteit als de uitgebreide kaart met een grote verscheidenheid in keus van tapassoorten. Daarnaast hebben wij de formule ‘Onbeperkt tapas eten’ gepromoot. Vanwege het succes daarmee focussen wij ons sinds twee jaar volledig op tapas. Gezien de hoge bezettingsgraad is dat een goede keus geweest. De gasten zijn in nog grotere aantallen blijven terugkomen’’.

‘’Natuurlijk zijn de sfeer van het restaurant en de persoonlijkheid van het bedienend personeel medebepalend of een avond een succes is of niet’’, zegt Alex Wolf. ‘’We moeten het natuurlijk zelf ook naar ons zin hebben. Dat je hier alles met liefde doet en met een lach, dat is te merken aan de sfeer en aan de gasten. We vinden het te gek om mensen met deze specifieke tapaskaart te verwennen. De wetenschap dat we kwaliteit bieden, dat het water bij de gasten in de mond loopt wanneer ze de kaart lezen… Dat geeft een kick. En wanneer mensen met een lach op hun gezicht vertrekken.’’

Jasper vult aan: ‘’En dat we ze een week later weer zien terugkomen!’’ Op de kaart staan maar liefst 70 verschillende tapas, onder verdeeld in vlees, vis en vegetarische soorten. Zo zit er altijd voor iedereen genoeg lekkers tussen om uit te kiezen.

Groepen die uitgaan of mensen die iets te vieren hebben, of gasten die willen reserveren kunnen contact opnemen via 0180-613736. Gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook. Tapasrestaurant Lust is gevestigd op de Middenbaan 99, Barendrecht, en is alle dagen open vanaf 15.00 uur.


Foto: Digitaal Dagblad