Stem op Theater het Kruispunt en maak kans op VIP-kaarten

mainImage
Stem op Theater het Kruispunt en maak kans op VIP-kaarten

De ANWB organiseert voor de derde keer de verkiezing ‘Meest gastvrije theater van Nederland’. In 2016 won Theater het Kruispunt brons, afgelopen jaar sleepte het Barendrechtse theater zelfs de GOUDEN award in de wacht. Theater het Kruispunt wil in 2018 deze gouden award graag wederom in ontvangst nemen, maar heeft daar wel de stem van het Barendrechtse publiek voor nodig.

Het winnen van deze award is voor het theater belangrijk omdat het een bevestiging is van wat u als gast van het theater vindt. De publieksprijs is een bekroning van wat Theater het Kruispunt hoog in het vaandel heeft staan namelijk service, vriendelijkheid, een warme sfeer en je welkom voelen.

Theater het Kruispunt werd vorig jaar door de stemmers omschreven als een intiem, vriendelijk theater met een veelzijdig aanbod. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn perfect en het is goed geregeld voor minder validen.

Bent u het hiermee eens en vindt u dat Theater het Kruispunt weer de gouden award verdient? Breng dan uw stem uit via deze link! U maakt dan bovendien kans op 2 VIP tickets voor de musical MAMMA MIA!


Foto: Digitaal Dagblad