Barendrechts Dagblad | Stem op Het Kruispunt tijdens de Clubkas Campagne!

Stem op Het Kruispunt tijdens de Clubkas Campagne!

mainImage
Stem op Het Kruispunt tijdens de Clubkas Campagne!

Het Kruispunt doet dit jaar voor de eerste keer mee aan de Clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van de Rabobank mogen vanaf dinsdag 27 maart tot en met dinsdag 10 april 2018 stemmen uitbrengen op de clubs van wie zij vinden dat die de steun verdienen! De Rabobank verdeelt maar liefst €75.000 onder de deelnemende clubs, sportvereniging of stichting.

Het Kruispunt wil met de donatie laagdrempelige activiteiten organiseren voor senioren uit Barendrecht en omgeving. Deze doelgroep verdient af en toe een leuke middag uit. Samen met zorginstellingen uit de regio wil Het Kruispunt onderzoeken welke behoefte er aan welke activiteiten is onder de senioren.

Het Kruispunt is in de zomer van 2016 prachtig verbouwd. Sinds die tijd biedt Het Kruispunt onderdak aan SPRUIT eten & drinken, Theater het Kruispunt, Exxact Barendrecht, Digitaal Dagblad BV en Bibliotheek Het Kruispunt. Samen organiseren deze organisaties allerlei activiteiten voor jong en oud. In januari 2018 is de 200.000e bezoeker verwelkomd.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.


Foto: Digitaal Dagblad