Sportverenigingen zoeken vrijwilligers

mainImage
Sportverenigingen zoeken vrijwilligers

Barendrechtse sportverenigingen zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Mogelijk kent u ook leden die zich als vrijwilliger inzetten voor hun sportvereniging, zoals de trainers, het bestuur, etc. Maar wist u dat u geen lid hoeft te zijn van een sportvereniging om vrijwilliger te zijn?

Verenigingen zijn altijd op zoek naar bijvoorbeeld vrijwilligers voor in de kantine, klus-/onderhoudsvrijwilligers en begeleiders bij sportactiviteiten of het G-voetbalteam. Er staan op dit moment dan ook diverse vrijwilligersvacatures open.

Als Beweegmaatje gaat u op een laagdrempelige wijze 1 á 2 keer in de week een uurtje in beweging samen met een persoon die daar behoefte aan heeft. Hierbij kunt u denken aan wandelen, hardlopen of fietsen.

Een vrijwilligersvacature waar niet iedereen zo snel aan denkt, is die van begeleider van een G- voetbalteam. Als begeleider van een G- voetbalteam coacht u samen met een medebegeleider voetballers die een (licht) verstandelijke beperking hebben. Voor deze functie is het van belang dat u beschikbaar bent op de zaterdagochtend, zodat u aanwezig kan zijn bij de wedstrijden. Ook begeleidt u de voetballers bij uitwedstrijden en daarvoor is het wenselijk dat u beschikt over rijbewijs BE, om zo het personenbusje te kunnen besturen.

De voetbalverenigingen BVV Barendrecht en Smitshoek kunnen u hard gebruiken!


Foto: Digitaal Dagblad