Speelfabriek in De Baerne

mainImage
Speelfabriek in De Baerne

Op woensdag 23 januari wordt de BaerneZaal weer omgetoverd tot Speelfabriek. Centrale vraag is deze keer: Waar is Drakó? Drakó, de huisdraak van Tante T, is weggelopen. Tante T heeft de hulp ingeroepen van Remy’s Popcorn: Remy en zijn poppen kunnen vast helpen om Drakó terug te vinden. Omdat Drakó dol is op alles wat glimt en blinkt, mag het publiek glimmende spulletjes van thuis meenemen. Misschien kunnen we hem daar wel mee lokken. Het is nog beter als die glimmende spulletjes muziek kunnen maken. Hans Cok, pianodocent bij CultuurLocaal, zorgt in elk geval voor muzikale omlijsting.

In de succesvolle reeks Speelfabriek voorstellingen voor kinderen van 4 tot 8 jaar gaat Tante T samen met het publiek op avonturentocht. Je mag zelf meespelen in de voorstelling of ideeën geven. Elke voorstelling is daardoor weer anders.

De voorstelling op woensdag 23 januari begint om 15:00 in De Baerne, Buitenlandse Baan 1, en duurt ongeveer een uur. Kaartjes kosten 4 euro per kind (inclusief maximaal 2 volwassen begeleiders) en kunnen gereserveerd worden via miranda@cultuurlocaal.nl.

Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl


Foto: Digitaal Dagblad