Rotterdammer Luis Tavares bokst in Ahoy

mainImage
Rotterdammer Luis Tavares bokst in Ahoy

Glory, de leidende organisatie in de kickbokssport maakte vanavond bekend dat ze terug zullen keren met een achtmanstoernooi voor zwaargewichten. Wie we in ieder geval in actie zullen zien zijn Nederlander Jahfarr Wilnis, de Belg Jamal Ben Saddik, Benjamin Aegbuyi, en Guto Inocente. De laatste twee hebben het afgelopen jaar het onderspit moeten delven tegen regerend wereldkampioen Rico Verhoeven.

Een van de gevechten op de 'undercard', tijdens de GLORY 62 SuperFight Series, is een ontmoeting tussen twee Brabanders..  Hier zullen op zaterdag 8 december Mohammed Jaraya (Den Bosch) en Robbie Hageman (Eindhoven) het tegen elkaar opnemen.

In het co-main event, tussen de halve finales en finale door, staat de terugkeer van Luis Tavares gepland. De Rotterdammer vecht in Ahoy zijn eerste GLORY-partij sinds GLORY 9. Tegen wie hij het opneemt is niet bekend.

De kaartverkoop voor het evenement begint 26 oktober (aanstaande vrijdag) om 09.00 uur. Geïnteresseerden kunnen eerder toegang krijgen door zich aan te melden voor GLORY FIGHT CLUB. Aanmelders krijgen een toegangscode die ze vanaf woensdag 24 oktober, morgen, om 09.00 uur toegang geeft tot de kaartverkoop.

 


| Foto: Digitaal Dagblad