RET werkt aan tramrails in Barendrecht

mainImage
RET werkt aan tramrails in Barendrecht

Van 28 april tot en met 20 mei werkt de RET aan de tramsporen op diverse locaties in Barendrecht. Door deze werkzaamheden zorgt de RET ervoor dat de tram ook in de toekomst een veilige, snelle en comfortabele verbinding blijft met zo min mogelijk hinder voor de omgeving.

De werkzaamheden vinden plaats op 4 locaties in Barendrecht: vanaf het viaduct over de Carnisserbaan tot de kruising met de Vrijenburglaan, op de kruising met de Voordijk, op het Middeldijkerplein, op de keerlus op de Portlandse Baan bij tramhalte Carnisselande

Van 28 april tot en met 20 mei vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de trambaan. Door verzakking van de ondergrond hoogt de RET de trambaan lokaal op. De tramsporen van de keerlus bij tramhalte Carnisselande worden vernieuwd. Begin april zijn hier al enkele voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd.

Het aan- en afvoeren van materialen door werkverkeer en het onderhoud aan de tramsporen kan geluidshinder veroorzaken. Er wordt van maandag tot en met zaterdag gewerkt. Bij het viaduct over de Carnisserbaan, de Voordijk en op het Middeldijkerplein wordt hoofdzakelijk gewerkt tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Sporadisch wordt in de avond of nacht gewerkt. Op de keerlus bij tramhalte Carnisselande wordt hoofdzakelijk gewerkt tussen 07.00 uur en 22.00 uur. Er wordt sporadisch in de nacht gewerkt. Werkzaamheden met een hoge geluidsintensiteit worden zoveel mogelijk overdag uitgevoerd.


Foto: Digitaal Dagblad