Regen en vanaf morgen koeler

mainImage
Regen en vanaf morgen koeler

In Barendrecht komen enkele stevige onweersbuien voor. Vanochtend is het aanvankelijk op veel plaatsen grijs. In het noordoosten is het zonnig en geleidelijk breekt de zon op meer plaatsen door. Het wordt broeierig warm met 21-27 graden. In het zuiden kunnen vanmiddag onweersbuien ontstaan met lokaal veel neerslag. Vanaf morgen wordt het in het hele land koeler.

Morgen start de dag in Barendrecht bewolkt en in de ochtend valt van tijd tot tijd buiige regen. Lokaal kan het daarbij onweren. In de loop van de middag wordt het vanuit het westen droger met opklaringen. In het oosten zal de zon pas aan het einde van de dag nog even doorbreken.

Met maxima rond 20 graden is het beduidend koeler dan vandaag, maar is de temperatuur wel vrij normaal voor begin september. De wind is in de ochtend op veel plaatsen zwak en variabel van richting. In de loop van de ochtend steekt aan de westkust een noordwestenwind op. Morgenmiddag wordt de wind matig, aan zee soms vrij krachtig, uit het westen tot noordwesten.


Foto: Digitaal Dagblad