Regelmatig zon, morgen regenachtig

mainImage
Regelmatig zon, morgen regenachtig

Vanochtend is het vrij zonnig met regionaal enkele wolkenvelden. In de loop van de ochtend ontstaan stapelwolken. Dat meldt WeerOnline.

Vanmiddag worden stapelwolken afgewisseld met wat zon en het blijft droog. In het westen is het zonniger dan in de rest van het land. Het wordt 13-14 graden in de kustgebieden en 15 tot 17 graden verder landinwaarts. In het zuiden en oosten kan het lokaal 18 graden worden en Limburg mogelijk 19 graden.

Dit zijn vrij normale temperaturen voor april, maar vergeleken met afgelopen weekend is het koel. Door een matige westenwind is het vooral uit de zon wat frisser. Aan de noordwestkust is het wind vrij krachtig.

Vanavond verdwijnen de stapelwolken voor een deel en komt ook in het binnenland de zon wat vaker tevoorschijn. Komende nacht neemt vanuit het noordwesten de bewolking toe. In het noordwesten kan halverwege de nacht een beetje regen vallen. Later in de nacht is vooral in het noorden, maar ook in het midden en westen kans op wat lichte regen. Het is dan 8 tot 10 graden.


Foto: Digitaal Dagblad