Presentatiegids voor Albert van der Dussen

mainImage
Presentatiegids voor Albert van der Dussen

BVV Barendrecht heeft deze week zijn nieuwe presentatiegids uitgebracht. In dit jaarlijkse magazine staan tientallen artikelen over de voetbalvereniging, zowel van de prestatieve elftallen als van de recreatieve teams. Ook talrijke vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de club komen aan bod in de presentatiegids.

De nieuwe Barendrecht-trainer Albert van der Dussen kreeg deze week tijdens de voorstelronde van de nieuwe selectie het eerste exemplaar van de nieuwe presentatiegids uitgereikt door hoofdredacteur Jeroen Nagtegaal. De presentatiegids is tot stand gekomen dankzij de inzet van tien redacteuren en het commerciële team van de BVV. Sponsor De Bondt grafimedia communicatie zorgde voor het ontwerp en de druk van de presentatiegids.

Alle BVV-leden in Barendrecht, Ridderkerk, Heerjansdam en Portland krijgen de nieuwe presentatiegids komende week thuisbezorgd. Een team vrijwilligers onder regie van Kees den Otter regelt de bezorging. Wie buiten Barendrecht woont of extra exemplaren wil hebben, kan terecht op de club. In de kantine en commissiekamer van BVV Barendrecht liggen voldoende exemplaren om af te halen.


Foto: Digitaal Dagblad