Première op Kiwanis Kinderfeest

mainImage
Première op Kiwanis Kinderfeest

Op kinderboerderij De Kleine Duiker vindt op zaterdag 9 juni van 11.00 tot 17.00 uur weer het geweldige Kiwanis Kinderfeest plaats, dat dit keer niet alleen heel veel leuks voor basisschoolleerlingen maar zelfs voor peuters op het programma heeft staan. Annemarie Rijkée, kinderdocente bij Cultuurlocaal, zal die dag twee muziekworkshops geven voor de bezoekertjes van 2 tot 4 jaar, waaraan zij samen met hun (groot)ouders of andere begeleiders deel kunnen nemen.

Zoals algemeen bekend, genieten kinderen volop van muziek. Tijdens de workshop kunnen de peuters dan ook heerlijk zingen, spelen en bewegen op muziek. De eerste workshop vindt in de Hooimijt plaats van 14.00 tot 14.30 uur en de tweede van 15.00 tot 15.30 uur.

Ook oudere kinderen die van muziek, zingen, dansen en toneel houden, zullen zeker aan hun trekken komen. Zo is de bekende Barendrechtse Tante T aanwezig en zal er een leuke voorstelling ‘Boer ‘n’ Draad’ plaatsvinden. Dit is een muzikale ontdekkingstocht langs alle dieren van de boerderij.

Bovendien komt er op het feestterrein een spectaculaire bungyjumptrampoline te staan. Deze trampoline komt zelfs boven het dak van De Kleine Duiker uit. Daarnaast staan er springkussens, een pannakooi, schminckstand, beautytruck en botenbak. Natuurlijk is ook de brandweer weer van de partij, vermaakt een clown de bezoekers en kunnen de kinderen bijvoorbeeld hutten bouwen, touwtje trekken, ponyrijden en kanovaren.

Aan de volwassenen is eveneens gedacht. Zo kunnen zij kans maken op een heuse ballonvaart. Uiteraard is er eveneens allerlei heerlijks voor alle leeftijden verkrijgbaar. Het belooft dan ook een mooi feest te worden, waarvan de opbrengst dit jaar ten goede komt aan De Kleine Duiker. De organisatie ligt overigens voor het eerst niet alleen in handen van Kiwanis, maar ook van Calvijn Groene Hart, dus het is echt een feest voor en door kinderen (mede)georganiseerd.

 

 


| Foto: Digitaal Dagblad