Pakken voor Santarun zijn op te halen

mainImage
Pakken voor Santarun zijn op te halen

De pakken voor de Santarun op 22 december zijn beschikbaar. Tegen inlevering van een inschrijvingsbewijs kun je vanaf dinsdag 11 december je Santa pak ophalen bij het afhaaladres dat op je inschrijvingsbewijs staat. De pakken zijn op te halen tot en met vrijdag 21-12 om 18:00 uur. Daarna kun je ja pak alleen nog ophalen op het Doormanplein op 22-12 vanaf 12:00 uur.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de 6e Santa run in Barendrecht ga dan snel naar www.santarunbarendrecht.nl en DOE MEE!

De Rotary club Barendrecht introduceert dit jaar als extra een wenskaarten actie. In de goodybag die na afloop wordt uitgereikt vind je een wenskaart die je ingevuld kun inleveren bij de Rotary club. Het is de bedoeling dat op deze kaart een wens geschreven wordt waarvan de realisatie ten goede komt aan de Barendrechtse gemeenschap. Uit de wensen die worden ingeleverd zal de Rotary club Barendrecht er tenminste één selecteren en proberen tot uitvoer te brengen. Denk dus vast na over jouw wens voor Barendrecht.


Foto: Digitaal Dagblad