Open Huis bij KunstCreatief

mainImage
Open Huis bij KunstCreatief

Vestiging De Baerne zaterdag 1 september van 11:00-15:00 uur
In de Baerne, Buitenlandse baan 1, zijn de kunstenaars-docenten aanwezig op het Open Huis om informatie te geven over het nieuwe cursusprogramma dat in de week van 17 september van start gaat. Laat je inspireren door de diverse demonstraties en doe mee met de gratis miniworkshops. KunstCreatief heeft voor jong en oud een grote diversiteit in het aanbod van beeldende cursussen. Dit najaar zijn er twee nieuwe docenten aangesloten bij het KCB team namelijk Piet van Koulil voor Boekbinden en Ceciel van Ommen voor Edelsmeden op Vrijdag. Wil je meer weten, dan kun je informatie vinden op www.kunstcreatief.nl .

Vestiging Carnisse Haven zaterdag 8 september van 10:00-14:00 uur
Carnisse Haven, Noordersingel 30, opent de deuren voor het open huis van KunstCreatief met een verrassend aanbod voor volwassenen en kinderen.
Volg een gratis proefles Porselein van 10.00-11.00 uur. Word enthousiast over de demonstraties van boekbinden en de techniek van Ebru-kunst. Kids kunnen doorlopend aansluiten bij een miniworkshop tekenen en volwassenen kunnen een kijkje nemen in de wereld van de Kunstbeschouwing.

Kijk voor meer informatie op de site www.kunstcreatief.nl
Bezoek ons op: Buitenlandse Baan 1
Bel ons op: 06-57-141044
Mail ons: info@kunstcreatief.nl
Voor scholen info op www.cultuureducatiebarendrecht.nl


| Foto: Digitaal Dagblad.