Barendrechts Dagblad | Open Dag & Rommelmarkt bij Noggus

Open Dag & Rommelmarkt bij Noggus

mainImage
Open Dag & Rommelmarkt bij Noggus

Noggus, een dagcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking van ASVZ, houdt op donderdag 19 april van 10 tot 17 uur een Open Dag. Tijdens de open dag houden de verschillende afdelingen een fancyfair-rommelmarkt. Ze tonen hun vaardigheden en verkopen hun eigen producten, zoals katoenen boodschappentasjes, kaarsenstandaards, schilderijen, moderne houten producten van recycled hout en meer. Natuurlijk wordt een en ander aangeprezen door de medewerkers zelf.

Tegelijkertijd houdt De Kringloopwinkel Noggus uitverkoop. Voor slechts 5 euro kopen bezoekers een volle boodschappentas met zelf uitgezochte artikelen. Daarnaast is er een loterij met als hoofdprijs een damesfiets en andere mooie prijzen. De trekking van de prijzen is om 15 uur.

Drinken en poffertjes zijn te koop bij de door medewerkers zelf gerunde kantine/restaurant. Ook daar laten medewerkers graag hun prestaties zien en proeven. Kortom, het belooft een gezellige dag te worden voor zowel medewerkers als bezoekers. De Rommelmarkt duurt een dag langer en is ook op vrijdag 20 april open voor koopjesjagers en mensen die Noggus willen ondersteunen.

Alle inkomsten komen ten goede aan de kunstzinnige kledingshow die gehouden wordt in het theater Het Kruispunt op donderdag 31 mei waarvan de entree gratis is. Kaarten zijn al te reserveren in het Theater vanaf 9 april.

Uiteraard kunnen spullen voor de Kringloopwinkel altijd worden aangeboden. Is vervoer een probleem dan haalt Noggus het graag op, op dinsdag of donderdag tussen 10.30 en 14.30 uur. Noggus is gevestigd aan Oosteinde 11, 2991 LG Barendrecht, 0180 627189.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad