Open dag bij Harmonievereniging Barendrecht

mainImage
Open dag bij Harmonievereniging Barendrecht

Voor een gedegen muziek opleiding kunt u vanaf 31 augustus weer terecht bij  Harmonievereniging Barendrecht. Opgeven voor les of vragen over de muziekopleiding en de lessen kan ook tijdens de vakantieperiode.

Het grondbeginsel van de vereniging is samenspel in diverse groepen en orkesten maar om dit te verwezenlijken leidt de vereniging muzikanten op een veelheid van diverse instrumenten op.

U kunt terecht op: klarinet, basklarinet, saxofoon, dwarsfluit, trompet, trombone, bariton, euphonium, bas-tuba, hoorn, viool, gitaar, piano, blokfluit, gestemd- en ongestemd slagwerk. Naast individuele les is ook groepsles mogelijk.

Daarnaast geeft de vereniging aan jonge kinderen Algemene Muzikale Vorming op peuter-,  kleuter- en middenbouw leeftijd. Kinderen komen op een speelse manier in aanraking met muziek die bij betreffende leeftijd past en leren gaandeweg de opleiding de (vervolg) instrumenten kennen door deze te beluisteren en uit te proberen.

De visie van de opleiding bij de vereniging is dat kinderen (en ook volwassenen) worden opgeleid tot muzikanten en niet alleen als instrumentalisten.

De opleidingen worden intern gegeven door een tiental gekwalificeerde en ervaren docenten op 5 verschillende dagen per week. Er is op vrijdag 31 augustus  een open dag van 9.30 tot 12.00  en van 14.00 tot 21.30 uur

Hier kunnen kinderen en volwassenen kennis maken met de diverse groepen en orkesten maar ook de diverse lessen en instrumenten uitproberen onder deskundige leiding.

Opgeven en informatie:  secretaris@harmoniebarendrecht.nlof app/bel Maria Prooi 06-42412638


Foto: Digitaal Dagblad