Oorkonde van Present voor Theater het Kruispunt

mainImage
Oorkonde van Present voor Theater het Kruispunt

De medewerkers van Theater het Kruispunt zijn donderdagmiddag verrast met de oorkonde 'Maatschappelijk betrokken onderneming'. De oorkonde was afkomstig van Stichting Present Barendrecht. Schouwburg-directrice Irene Pronk nam de oorkonde in ontvangst uit handen van Pia van Dalen en Jur van Rietschoten.

Present bestaat tien jaar en deelt daarom oorkondes uit aan diverse organisaties die zich inzetten voor Barendrecht en warme banden hebben met de stichting. ''Wat is het heerlijk om onze partners en sponsoren uit het bedrijfsleven in het zonnetje te zetten. Mede dankzij hun betrokkenheid - op welke manier dan ook - kunnen wij ons lokaal inzetten voor onze indivuduele medemens en voor sociaal zwakkere doelgroepen. Samen vanuit ieders eigen kracht en mogelijkheden present zijn is verbindend en voor alle betrokkenen win-win! Dank allemaal'', aldus Present.

Ook het Barendrechts Dagblad kon rekenen op een bedankje: een Blik van Waardering. Present bedankte Barendrechts Dagblad voor de inzet in de gemeente en het brengen van onafhankelijke lokale journalistiek. Het Barendrechts Dagblad feliciteert Present Barendrecht met haar 10-jarige bestaan en wenst hen veel succes met de plannen in de toekomst.


Foto: Digitaal Dagblad