Nog plaats bij PeuterPret!  

mainImage
Nog plaats bij PeuterPret!  

In september starten weer verschillende workshops voor kinderen en volwassenen bij Harmonievereniging Barendrecht. Op dinsdagochtend 18 september van 9.00 uur tot 10.00 uur nieuwe groep met een serie play-shops voor Peuters van (bijna) 2 t/m 4 jaar met (groot)ouders. Er wordt lekker bewogen op eenvoudige liedjes die bij de alledaagse activiteiten van de kinderen horen. U weet wel, die liedjes die opa en oma vaak nog zingen, maar waarvan u de woorden niet meer kent. Ook worden spelletjes gedaan die hier mee te maken hebben en worden eenvoudige muziekinstrumentjes gebruikt.

De kleutergroep ( 4 en 5 jaar) start op maandag 17 september om 15.30 uur , hier worden de kinderen  ontwikkeld op muzikaal gebied. Uiteraard worden hier ook instrumentjes bij gebruikt. Op dinsdagmiddag 4 september start een nieuwe groep SlagWerkKids vanaf 6 jaar en tevens een volwassenen slagwerkgroep.  Ook op dinsdag 4 september start een nieuwe groep Algemene Muzikale vorming (AMV) vanaf 6 jaar. Hierbij leren de kinderen de basisbeginselen van het ‘echte” muziek maken d.m.v. diverse werkvormen. Tevens start een nieuwe blokfluitgroep waarbij de kinderen tegelijkertijd het notenschrift leren.

Voor oudere kinderen en volwassenen  kan men aanmelden voor les op alle  blaas- en strijkinstrumenten en slagwerk  voor individuele of groepsles.  Het zo spoedig mogelijk meespelen in een van de opleidingsorkesten  is een onderdeel van de lessen.

Meer informatie en opgave bij secretaris Maria Prooi 06 42412638 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl en geef naam, geboortedatum van het kind/volwassenen en telefoonnummer door .

 


| Foto: Digitaal Dagblad