Nog enkele optredens Harmonievereniging

mainImage
Nog enkele optredens Harmonievereniging

Harmonievereniging Barendrecht kan terug zien op een heel enerverend en druk seizoen.  De vereniging is actief op allerlei terreinen en heeft veel talenten in huis die weer heel veel hebben gepresteerd. Er staan nog enkele evenementen op de agenda:

Ruim 50 leden van de vereniging geven op dinsdag 3 juli om 16.45 en woensdag  4 juli om 18.00 uur  een presentatie in het Trefpunt op bijna alle instrumenten. Op vrijdag 6 juli spelen koper en slagwerkleerlingen om 19.00 uur. Tevens geven het BeginnersOrkestVolwassenen (BOV) en het AspirantenOrkest een concertje ter afsluiting van de avond.

Op zaterdag 7 juli 19.30 uur geeft het HarmonieOrkest een tuinstoelenconcert op het Havenhoofd  in Carnisselande en op 10 juli eveneens om 19.30 uur in de tuin van het Trefpunt.

Hekkensluiter is het DagOrkest dat op vrijdagochtend  13 juli om 10.00 uur een concert geeft in het Trefpunt dr. Kuyperstaat 4 in Barendrecht.

Toegang voor alle muziekavonden en concerten is gratis maar breng voor de tuinstoelenconcerten wel je eigen tuinstoel mee.

 


Foto: Digitaal Dagblad