Nieuwe Volvo XC90 met voorraadvoordeel

mainImage
Nieuwe Volvo XC90 met voorraadvoordeel

De auto is direct leverbaar met ruim € 10.000 voorraadvoordeel ten opzichte van de huidige Volvo XC90 vanafprijs en maar liefst € 8.670 korting op de uitrusting!  De in beperkte oplage geproduceerde Volvo XC90 90th Anniversary Edition omvat een kloeke lijst met zeer populaire opties die u nu tijdelijk cadeau krijgt. Daarnaast zorgt de potente D4 dieselmotor en een achttraps automaat voor verfijnd rijplezier.

De Volvo XC90 is als 90th Anniversary Edition nu tijdelijk standaard voorzien van onder meer LED-koplampen, speciale lichtmetalen velgen, Moritz lederen bekleding met verwarmbare voorstoelen, Adaptive Cruise Control met Pilot Assist, waarmee de auto tot een snelheid van 130 km/uur semi-autonoom kan rijden. Voorts zijn ook Sensus navigatie, smartphone integratie via Apple CarPlay en Android Auto, IntelliSafe Surround, Park Assist vóór en achter en de Park Assist camera achter standaard aan boord.

Kopers van de Volvo XC90 90th Anniversary Edition worden bovendien verwend met een elektrisch bedienbare achterklep, elektrisch neerklapbare rugleuning en hoofdsteunen van de achterbank en Keyless Drive. Ook Volvo On Call - het online platform en de app die een brede keuze aan connected diensten bieden - is inbegrepen, evenals het verlichtingspack 2. Dit bestaat uit onder andere (feest-) sfeerverlichting vóór en achter met 7 kleurinstellingen en verlichte portiergrepen vanbinnen en instaplijsten rondom.

Vraag Mobility Centre naar een aantrekkelijk voorstel op maat.

Bij Mobility Centre met vestigingen in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen is de Nieuwe Volvo XC90 nu met ruim € 18.670 voorraadvoordeel leverbaar.
 


Foto: Digitaal Dagblad