Mondzorg Middenbaan opent deuren

mainImage
Mondzorg Middenbaan opent deuren

Eerder deze maand opende Mondzorg Middenbaan de deuren. De ervaren tandarts Marco Correia en zijn vrouw Monique Correia-Van Veldhoven die al jaren een praktijk hebben in Spijkenisse, kozen bewust voor om zich ook in het gezellige centrum van Barendrecht te vestigen. De keus voor Barendrecht is een logische, aangezien Marco reeds 22 jaar in Barendrecht zwemt en ook gelopen heeft bij de atletiek vereniging Energie. Morgen houden zij een open dag in de vestiging op de Middenbaan 46 in Barendrecht. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in deze hypermoderne praktijk.

Mondzorg Middenbaan is een algemene gezinspraktijk in de breedste zin van het woord. Preventie is de basis van het vak, hier wordt uitgebreid aandacht aan besteed aangezien voorkomen van problemen altijd beter is. Mochten er alsnog behandelingen  noodzakelijk zijn dan zijn de mogelijkheden te bespreken …van vullingen en kunstgebitten  tot het plaatsen van high tech implantologie en 3d scanning is mogelijk. Soms zijn er voor een probleem wel vijf oplossingen mogelijk. Deze mogelijkheden worden dan allemaal besproken.

Geduld, gezelligheid, vrolijkheid en een persoonlijke aanpak vormen de sleutelwoorden van onze werkwijze. Hierdoor zijn wij ook perfect in staat om kinderen en 'angst-patiënten' te behandelen…

Neem gerust contact op voor meer informatie of stap eens binnen. Dat kan zaterdag 1 september tijdens de open dag, maar ook op andere momenten.

Middenbaan 46

T:0180-222268

I: www.mondzorgmiddenbaan .nl


Foto: Digitaal Dagblad