Mobility Centre zoekt Parts Medewerker

mainImage
Mobility Centre zoekt Parts Medewerker

Mobility Centre met vestigingen in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen zoekt Parts Medewerker. Als parts medewerker ben je bij de Volvo-dealer voor groot Rotterdam verantwoordelijk voor de stroom inkomende goederen. En voor de bijbehorende administratieve processen.

Heb je al ervaring als partsmedewerker bij een autobedrijf, dan is dat een voordeel. We hoeven je dan bijvoorbeeld niet te vertellen hoe een magazijn-automatiseringssysteem werkt. En dat je ook de onderdelenuitgifte, de verkoop ervan regelt en de facturatie doet. Je denkt & doet op mbo-niveau en bent bereid verdere opleidingen te volgen.

Goede mensen zijn de sleutel tot succes. Ze zijn precies, zonder dat ze Pietje heten en voegen de daad bij het woord. Ze leggen de lat hoog, zijn daadkrachtig en nauwgezet. En beschikken over de klantgerichte instelling die past in een commerciële omgeving. Bij Volvo draait alles om mensen.

Herken je jezelf goed in dit profiel? Vind je ook dat relaties met onze klanten, de Volvo-rijders en prospects belangrijk zijn?

Reageer dan snel, want we willen graag met je praten.

Schrijf een bondige brief met C.V. en stuur deze naar:
Mobility Centre
Ter attentie van Ans Kuipers
Postbus 229
2990 AE  Barendrecht


| Foto: Digitaal Dagblad