Mobility Centre sponsor bij BUVA Classic

mainImage
Mobility Centre sponsor bij BUVA Classic

Zaterdag 16 juni (morgen) wordt alweer de vijfde BUVA-Classic gehouden. ‘De BUVA-Classic is een jaarlijks terugkerend sportevenement,’ vertelt Priscilla Veenman van BUVA, afdeling Marketing, ‘waarbij deelnemers hardlopen (5 of 10 km) of fietsen (25, 50 of 100 km). Het sportevenement is bedoeld om geld te genereren voor een goed doel.’

De opbrengst van de BUVA-Classic gaat elk jaar naar een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Present Barendrecht, een stichting die als missie heeft om een brug te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

De Classic wordt behalve door BUVA mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren, deelnemers en vrijwilligers. Het inschrijfgeld van alle deelnemers, € 15 per inschrijving, en de donaties van de sponsors, vanaf € 250 komen terecht bij een goed doel. Sponsors zijn dan met hun bedrijfslogo een week lang zichtbaar op de LED-zuil langs de A29.

Eén van de sponsors is het Volvo Mobility Centre. Mobility Centre is tevens zo gul om te assisteren met de inzet van een Volvo V60 Business Sport voor het bevoorraden van de drankposten.

‘Bijdragen als deze van Volvo,’ aldus Priscilla van BUVA, ‘helpen om er een sportieve en succesvolle dag van te maken.’ 

Christiaan Hoogstraten van Mobility Centre: ‘Bij Volvo staat de mens centraal. Bij de auto’s komt dat tot uiting in de veiligheid met alle extra opties, maar ook in de maatschappij pakken we onze rol op, dragen graag ons steentje bij. En in dit geval is dat de BUVA-Classic. We zijn blij op deze manier te kunnen helpen.’

Informatie is te vinden op: https://nl.surveymonkey.com/r/BUVAClassic2018. Opgeven als sporter kan helaas niet meer, maar extra sponsoren zijn uiteraard welkom.

Zowel start als finish van de Classic zijn bij het kantoor van BUVA, Bremen 5 te Barendrecht. De start is om 8 uur, de finish om 15 uur.


Foto: Digitaal Dagblad