Met Jordi Woerts in Zuid-Afrika (7)

mainImage
Met Jordi Woerts in Zuid-Afrika (7)

Jordi Woerts (24) – verantwoordelijk voor de social media en events bij Kamera Express – liet op deze plaats langdurig beelden zien van zijn stad Rotterdam vanuit zijn perspectief.
Deze weken neemt hij u mee naar Zuid Afrika, waar hij na de voltooiing van zijn opleiding commerciële Economie aan de Hogeschool in Rotterdam met oog voor details een wondere wereld fotografeerde. Op het instagramaccount @jwwlphoto ziet u de meesterlijke gevolgen ervan, maar elke zondag ook hier.

Een leeuw die een honingdas aan het opjagen is, is toch wel heel speciaal. Helaas voor de leeuw kreeg hij de das niet te pakken, maar het leverde Woerts wel dit plaatje op. Het is nog een vrij jonge leeuw, die op pad was met zijn broer, waarschijnlijk op zoek naar nieuw territorium. Een machtig mooi dier, dat wij als mens moeten koesteren in Afrika, laat Woerts weten.

Vandaag laat Woerts ook zijn ontmoeting zien met de zebra-familie. Mooie gelegenheid om bij deze impressie nummer 8 alle eerdere foto's van zijn safari in herinnering te roepen.

[caption id="attachment_48687" align="alignnone" width="2170"] De leeuw jaagt op een honingdas[/caption]

 


Foto: Digitaal Dagblad